Vedette Twin en Big Twin

De Twin of Big Twin Locker biedt ruimte voor 2 gebruikers in 1 kast.
Elke gebruiker heeft toegang naar een individuele over de volledige breedte bovenste compartiment en een halve breedte hoog compartiment voor hangende kleding.
De twee compartimenten van elke gebruiker zijn bediend door dezelfde sleutel.
Deze constructie bespaart ongeveer 40% van de benodigde vloer oppervlakte voor twee onafhankelijke volledige lengtekluisjes, een handige functie waar ruimte is tegen een premie.
De Big Twin gebruikt zijn verhoogde hoogte om nog meer ruimte voor elk te bieden gebruiker in de bovenste compartimenten. Van onschatbare waarde voor motorhelmen en andere omvangrijke items.
Indeling:
Persoonsgebonden kledingkast uitgevoerd in 2 separate hangcompartimenten met in ieder compartiment 1 roede en zijdelings 2 kledinghaken met daarboven 2 separate compartimenten, voorzien van unieke sloten inclusief 2 sleutels. De deuren zijn eveneens voorzien van unieke sloten inclusief 2 sleutels en met naam,-of nummerplaatje. Linksboven in de kast zijn ontluchtingssleuven aangebracht. De kledingkasten kunnen worden voorzien van doorlopende kast nummers.
(deze kast kan ook worden uitgevoerd met 4 dezelfde sloten bij gebruik van 1 persoon. Bij deze indeling is er een verdeling van bijv. een vuil en schoon hangcompartiment)