De ergonomische mat voor mensen die staand werken

Verbeter de werkomstandigheden van mensen die langdurig staand werk verrichten met behulp van ergonomische matten. De comfortmat is een voorbeeld van een ergonomische mat. De mat voorkomt pijn en ontstekingen in de spieren, gewrichten en pezen en verbetert zo de productiviteit van mensen die staand werken.

Schokabsorberende werking tegen gewrichtspijnen

De comfortmatten zijn uitstekende matten voor mensen die lange tijd staand werk verrichten en daardoor last van spieren en gewrichten krijgen. Het nitrilrubber, waaruit de mat vervaardigd is, heeft een uitstekende schokabsorberende werking wat de kans op gewrichtsschade bij personen met een staand beroep aanzienlijk verkleint.

De klachten die de comfortmat voorkomen

Comfortmatten kunnen klachten voorkomen die ontstaan door het lang staand werken. Als werknemers lang staan, krijgen zij last van meerdere delen in hun lichaam. Dit verminderd niet alleen de productiviteit maar verhoogt tevens het ziekteverzuim. Hier staan de klachten die voorkomen kunnen worden met de comfortmat.

Waarom

Het menselijk lichaam kan niet goed tegen staan voor een langere periode; doordat mensen met hun knieën ‘op slot’ staan, ervaren de pezen, spieren en gewrichten veel druk. Dit resulteert in pijnlijke knieën, een pijnlijke rug en last van andere delen van het lichaam.
Op een comfort mat staan werknemers lichtelijk instabiel zodat zij hun spieren gebruiken en niet hun knieën op slot zetten. In de eerste instantie voelen zij wat spierpijn, maar na ongeveer twee weken merken zij al positieve verschillen en ervaren zij geen last meer van lichamelijke klachten.
Voor de werkgever betekent dit minder ziekteverzuim, productievere werknemers en een positievere werksfeer.
  • 100% nitril rubberen mat.
  • Dempende werking waardoor microbewegingen opgevangen worden en gewrichtsklachten af zullen nemen.
  • Het oppervlak van de mat heeft gaten waardoor vocht en vuil netjes afgevoerd worden.
  • Standaard beschikbaar in de afmetingen 54×86, 86×142 en 86×277.

Eenvouding online bestellen!

Bestel nu eenvoudig uw producten online uit onze online catalogus