Het gezegde;

dat je maar 1 kans hebt op een goede eerste indruk geldt zeker ook voor uw entree

Een schone entree zorgt voor een representatieve en imago verhogende uitstraling. De entree blijft tenslotte het eerste visitekaartje van elk bedrijf.

Daarnaast geeft de entree al een beeld van het bedrijf. Wat voor indruk krijg je van een bedrijf wanneer je als bezoeker een vieze onhygiënische en zeer vuile ingang aantreft?
Moet dit bedrijf mij een dienst of product leveren?
Ons assortiment bestaat uit o.a. matten voor de entree (zowel binnen als buiten), modulaire tegelsystemen, antivermoeidheidsmatten en veiligheidsmatten. We hebben een ruime keuze in kleuren, verschillende type matten voor diverse toepassingen, standaard afmetingen en uiteraard matten voor maatwerk. Voor het juist advies kunt u bij ons terecht.

Gemêleerde matten
Assortiment van standaard gemêleerde matten. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Ergonomische matten
Voorkom fysieke klachten bij staand werken met een ergonomische mat

Logo matten
Uitgebreid assortiment van standaard gemêleerde matten.

Over het algemeen worden schoonloopzones nauwelijks (goed) onderhouden of worden niet effectief ingedeeld.
De schoonloopmatten raken dan verzadigd omdat het vuil niet wordt weggenomen. Daardoor functioneert deze minder en neemt het ook geen vocht en vuil meer op. Bovendien kunnen effectieve schoonloopzones besparen tot 75 procent op uw schoonmaakkosten!
Wist u dat?
70% tot 90% van het vuil naar binnen gelopen wordt
30% tot 40% van de begroting wordt gebruikt om de vloeren schoon te maken
Indoor lucht blijkt twee tot vijf keer meer vervuild te zijn dan de buitenlucht maar de meeste mensen besteden 60% tot 90% van hun tijd binnenshuis