Bij PRS vindt u verschillende disciplines onder één dak voor toepassingen in de industrie, gezondheidszorg, horeca, sport en recreatie.

Zoals professionele schoonloopmatten en entree vloersystemen, kledinguitgifte kasten en persoonlijke lockers, handhygiëne producten, emblemen & transfers – borduur emblemen en toebehoren voor bedrijfskleding.

PRS beschikt over een brede ervaring en expertise op het gebied van entree vloeroplossingen, schoonloopmatten, bedrijfslogo’s. Zijn gespecialiseerd in het inrichten, het verbouwen of renoveren van kleedruimtes of verzorgd de totale projectinrichting; bij ons bent u aan het juiste adres.
De kwalitatief hoogwaardige producten, een uitgebreid en compleet leveringsprogramma die bovendien grotendeels uit voorraad leverbaar zijn maken van PRS een zeer prettige partner.

Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor PRS.

PRS dient duurzame producten snel en precies volgens afspraak te leveren aan haar afnemers.

Afnemers dienen een aankoop bij PRS te ervaren als een transactie zonder zorgen. Onze toegevoegde waarde is dat wij voorraad voor onze afnemers beheren en risico’s van hen overnemen. De kennis & expertise van onze mensen zorgen voor een efficiënte en doelmatige orderverwerking.

Afnemers ontvangen datgene wat zij willen, ook “Turn-Key’ projecten zijn een specialisatie.

Onze dienstverlenende initiatiefrijke en efficiënte benadering maakt ons bijzonder in de markt.

Ons VCA-VOL gecertificeerde personeel bestaat uit een eigen transport- en installatieteam waardoor wij een zorg uit uw handen kunnen nemen door bij u op locatie de kasten af te leveren en te monteren.

Ook kunnen wij een uitgebreid HSE (health, safety and environmental plan) uitwerken. Dit HSE-uitvoeringsplan voor projecten beschrijft de organisatorische en technische maatregelen die wij nemen om onze werkzaamheden ten bate van het inrichten van de kleedruimtes op een veilige en gezonde wijze uit te voeren met in acht name van de milieu omstandigheden en de huisregels van onze cliënten.

Vanuit PRS ligt de gestructureerde basis voor veilig en gezond werken vast in dit HSE plan en zijn gericht op constructie en renovatie activiteiten van projecten.

Wij laten onze klanten nooit ontevreden achter! Duurzaamheid van onze relaties is ons het allermeest waard! Wij willen in de toekomst verder met onze bestaande relaties en tegelijkertijd ons netwerk uitbreiden, zonder de kwaliteit van service te verminderen. Wij investeren continu in onze relaties en manieren om onze relaties te borgen!

Uw project is bij PRS in goede handen en wordt van begin tot eind door ons verzorgd. We sturen de verschillende partijen aan, houden de controle, coördineren de realisatie en bewaken de planning. Bovendien zijn we voor u het vaste en enige aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk!