De optimale inrichting naar uw
inzicht, wensen en budget.

Wij hebben meer dan 25 jaar praktijk ervaring in lockers en opbergoplossingen en kunnen u helpen om de juiste keuze te maken.

De afgelopen 25 jaar is het gebruik van lockers in iedere branche en op iedere locatie enorm toegenomen, enerzijds door regelgeving waarbij efficiënte indelingen en doelmatigheid belangrijk is en anderzijds door de behoefte om de persoonlijke eigendommen veilig en goed op te bergen.Zoekt u een locker die bij u past? Laat ons adviseren. Wij zijn al meer dan 25 jaar één van de grootste leveranciers van lockers op de Nederlandse markt. Wij werken enorm veel met dienstverleners die bedrijfskleding verhuren of verkopen, met architecten, interieur adviseurs, sportcentraen industrie.
Uitstraling, efficiënte indelingen en doelmatigheid zijn kenmerken die de gebruikers waarderen en zullen aanspreken.

Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma voor de inrichting van uw kleedkamer. Wij leveren lockers, garderobekasten, wandbanken, en nog veel meer…
Met behulp van technische en 3D tekeningen kunnen wij u een goed beeld geven van uw wensen en de uitstraling van uw ruimte.

Om u een goed visueel beeld te geven maken wij 2D of 3D lay-out ontwerpen van de kleedruimte of kledingkast zodat een duidelijk overzicht van de indeling zichtbaar is.

              

Veel van onze producten kunt u hier op de website bekijken. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.