Een persoonlijke aanpak is wat PRS kenmerkt!

Professioneel advies
Persoonlijk advies als je meer informatie wenst, onze adviseurs helpen je graag verder!
Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend bezoek, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze vernieuwede showroom.
Wij werken samen de ideeën uit en bespreken dit zonder moeilijke vaktaal en omwegen, maar duidelijk en recht door zee. Dit is ons uitgangspunt, samen bepalen we wat de beste oplossing is.

Eindeloze service
Wij stellen alles in het werk om onze producten en onze dienstverlening zo goed en correct mogelijk te leveren.
Ondanks onze inspanningen kan het toch gebeuren dat het niet helemaal naar wens is of dat u om andere redenen niet tevreden bent over onze organisatie.

Wanneer dit het geval is vragen wij om dit aan ons kenbaar te maken.

Wij gaan ervan uit dat je opmerking een oprechte uiting is en wij zullen de klacht dan ook uiterst serieus behandelen. Bovendien geeft de klacht ons de kans eventuele fouten te herstellen en onze dienstverlening waar mogelijk te verbeteren.

Klachten ontstaan door misverstanden, die rechtgezet kunnen worden. Bovendien kunnen wij ons hierdoor ook een beter beeld vormen over de aard van de klacht en de wijze waarop deze tot stand is gekomen.

Tenslotte delen wij u mede dat wij klachten vastleggen en meenemen in onze evaluatie.

Onze werkwijze
Naast onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij vooral plezier in wat we doen. Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke aanpak. Wij vinden het belangrijk om samen met onze opdrachtgevers een optimaal resultaat te bereiken. Wij zijn proactief en nemen jou werk uit handen. Je weet wat je van ons kunt verwachten en je hebt één vast aanspreekpunt.

Klantenservice
Heb je vragen? Bel naar 0181 618788 of stuur een e-mail naar info@prs.nl
(Ma t/m vr 8.00 – 16.45 uur)